Paradise Codru Pool

  • Locuri:60
  • Suprafața:370 m2

Paradise Codru Pool:

Doar pentru adulți ( 18 + )

 3D VIEW

Bine ați venit la Paradise Codru Pool - un loc unic unde luxul, confortul și frumusețea se întâlnesc în brațele naturii. Piscina noastră în aer liber, cu capacitatea de pâna la 70 de persoane, va fi locul perfect pentru odihna și momentele speciale. Și acum mai detaliat 

 

✅ Evenimente:

Organizați corporative unice, concursuri captivante, team building-uri și nunți de neuitat sub cerul deschis. Bucurați-vă de atmosfera distractivă fără griji, deoarece Paradise Pool nu este doar o piscină, ci și locul perfect pentru organizarea evenimentelor de orice amploare.

 

✅ Zone foto și Confidențialitate:

Având în vedere dorința dvs. de fotografii frumoase, oferim zone foto unice, create cu dragoste pentru detalii. Permiteți-vă să fiți vedeta evenimentului dvs. la Paradise Pool.

 

Caracteristica zonei închise pentru oaspeți conferă acestui loc un aer de rafinament și izolare. Pentru cei care doresc să aducă o notă suplimentară de exclusivitate experienței lor, există posibilitatea de a închiria locația. Această opțiune splendidă oferă oaspeților posibilitatea de a se bucura de distracții acvatice și de a se relaxa într-un mediu de o atmosferă luxoasă. Piscina devine un spațiu privat, în care timpul curge încet, iar amintirile rămân mereu vii.

 

✅ Apa sărată și Încălzire:

Apa sărată adaugă o notă interesantă și relaxantă. Iar sistemul integrat de încălzire vă va permite să vă bucurați de apă confortabilă în orice sezon.

 

✅ Infrastructura:

Paradise Codru Pool nu este doar un loc de odihnă, ci și un complex complet de distracții. Avem bar și  restaurant cu un meniu rafinat, unde vă puteți bucura de o bucătărie superbă. Și dacă ziua dvs. de odihnă se transformă în noapte, avem și un hotel confortabil cu 41 de camere.

 

✅ Priveliște spre pădure:

Înconjurați-vă de frumusețea naturii. Paradise Codru Pool este unic datorită peisajului său captivant cu vedere la pădure, creând o atmosferă de liniște și armonie.

  

✅ Alăturați-vă nouă la Paradise Codru Pool - locul unde fiecare moment devine o amintire, iar fiecare eveniment este unic. Creați-vă propria legendă a odihnei în colțul nostru de rai!

 

Pentru informații mai detaliate, sunați la: 079797992.