close

Rezervare cameră

Adulți: 1, Copii: 0
Adulți
- +
Copii
- +

Natura nu este un loc de vizitat, ea este o casă

«CODRU» -  este un complex turistic autentic situat în inima unei păduri protejate, în centrul Codriului moldovenesc.

Peisaje pitorești, un hotel confortabil cu camere confortabile, un restaurant cu preparate din bucătăria moldo-balcanică, un centru SPA, o piscină imensă de vară, o sală de banchete, o sală de conferințe modernă, o sală de fitness, recreere activă și pentru copii, o colecție de vinuri și multe altele mai multe pot fi găsite pe teritoriul complexului nostru de țară.

Timpul petrecut departe de zgomotul orașului, unitatea cu natura, o gamă largă de servicii și servicii excelente fac din complexul turistic «CODRU» unul dintre locurile de vacanță preferate din Republica Moldova.

Camere

Complexul turistic „CODRU” vă oferă un număr mare de camere, care sunt la dispoziția dumneavoastră. Camere confortabile pentru două persoane, familii cu copii și pentru companii mari. Acestea vor fi apreciate de către iubitorii de confort și căldura de casă. Camerele dispun de tot necesarul pentru un sejur confortabil, iar vederea de la fereastră către frumusețea maiestuasă a naturii vă vor oferi senzația de ușurință și armonie.

Mai multe

Piscina

Piscina
Piscină în aer liber în inima unei păduri seculare!
Căldura a venit. Metalul gotic poate fi folosit ca soluție în cazul metalului, betonului și asfaltului.
Vă invităm la piscina din complexul turistic CODRU! Piscina este dotată cu tot ce aveți nevoie pentru o odihnă confortabilă și de calitate.
Mai multe

SPA

SPA

Cât este de bine, atunci când îți poți întări sănătatea și, în același timp, să primești o plăcere incredibilă. Căci toate procedurile necesare sunt combinate în SPA-complexul nostru.

Salină, sauna finlandeză relaxantă și aromată, hamam turcesc, zona confortabilă de relaxare și Codrii moldovenești vă așteaptă cu drag.

Mai multe
<p>Собрать гостей и отметить что-то по-настоящему грандиозное. Будь-то свадьба или Кумэтрия, Юбилей или рабочий корпоратив, на ум приходит одно &ndash; банкет. А где как не в молдавских Кодрах, в современном банкетном зале отметить одно из этих ярких событий?!</p> <p>Сам зал выполнен в белом праздничном стиле. Но благодаря гибкой системе освещения вы можете создать свою уник...
Complexul are ocazia nu doar să se relaxeze, ci și să se angajeze în recreere activă, să combine afaceri cu plăcere.
Cei care nu sunt obișnuiți să stea liniștiți vor fi încântați de ocazia de a juca un meci prietenos cu prietenii în fotbal, batminton sau volei. Puteți face sport pentru un teren special, închirind echipamentul necesar.
Ne bucurăm foarte mult să vedem mici vizitatori pe teritoriul complexului, care ne infectează cu zâmbetul lor.

Prin urmare, am pregătit o zonă separată pentru cei mai energici. Acum te poți relaxa complet, încrezător că micuții tăi nu se vor plictisi.

Evenimente