Sală de banchet

  • Ore de lucru:de la 12:00 la 23:00
  • Locuri:250

Salile de banchete a complexului Codru este un spațiu multifuncțional, care dispune de infrastructura necesară pentru desfășurarea ceremoniilor de nuntă, petreceri corporate, concerte, prezentări, expoziții, seminare, briefing-uri, conferințe și alte evenimente.
Complexul este situat in inima Moldovei in rezervația naturala Codru. Este alcătuită din 6 sali cu diferite capacități de la 20 la 250 de persoane. Complexul dispune de o parcare privată amenajata și securizată.
Fiecare sală are infrastructura necesară pentru a asigura confortul maxim pentru oaspeții evenimentului. Există posibilități tehnice de instalare și conectare a echipamentelor, structurilor scenice și decorațiunilor, iar pe teritoriu există și o scenă de teatru profesionist.

Salile sunt dotate cu echipamente de climatizare, videoproiectoare, internet de mare viteză.
Iluminarea profesională cu LED-uri pe întregul perimetru sălii principale "Event Hall" vă permite să ajustați lumina și atmosfera din încăpere la stilul evenimentului dumneavoastră.

Salile de banchete al complexului Codru sunt renumite pentru o varietate mare de preparate. Meniul include bucataria europeana si nationala, cit si bucate de autor.
Unul dintre avantajele complexului nostru este că putem oferi oaspeților noștri următoarea gamă de servicii: un hotel cu o capacitate de cazare până la 100 de persoane, o piscina de 400 mp, o vinoteca care detine colectii de vinuri de la producatorii locali, un Spa centru si tot ce e necesar si pentru o odihna activa: biciclete, teren de fotbal/ volei, trasee in Codri pentru plimbari s.m.a.

Orice eveniment petrecut in complexul CODRU, va vor lasa amintiri placute si emotii de neuitat, fara griji deorganizare pentru ca suntem o echipa de profesionisti cu un nivel inalt de deservire si un personal amabil si bine instruit. Codru complex va garanteaza bucate calitative si dewservire impecabila!

Panoramic tour

video

galerie