Piscina

  • Ore de lucru:de la 10:00 la 19:00
  • Locuri:140
  • Suprafața:400 m2
Pentru a vă relaxa pe deplin în zilele toride de vară, trebuie să găsiți un loc care să vă ofere acea oază de răcoare care să ne teleporteze la mare.
     Complexul turistic Codru este ideal pentru acest lucru, oferindu-vă o super-piscină de 400m2, cu o capacitate de până la 140 de persoane. Cu o zonă echipată pentru adulți cu o adâncime de 1,6 m și o secțiune pentru copii de 0,6 m.
Șezlongurile și bungalourile sunt poziționate convenabil pentru ca fiecare oaspete să se simtă confortabil, relaxat și în largul său. Piscina oferă mai multe zone de divertisment atât pentru adulți, cât și pentru copii. Un loc de joacă, un teren de minifotbal, volei, tenis, numai bun pentru a petrece timp cu cei dragi.
     Privilegiile nu se termină aici!!! După o zi de relaxare sau de recreere activă, aveți nevoie să vă recuperați energia, dar dacă este frumos, gustos și apetisant, este Codru!!!! Un bar cu cele mai răcoritoare cocktailuri din meniu, o zonă de grătar unde puteți gusta cele mai aromate și suculente delicatese, plus terase amplasate în tot complexul doar pentru dumneavoastră.
    Există, de asemenea, 41 de camere confortabile și bine echipate. O rețea de restaurante cu bucătărie tradițională moldovenească. Nu ne lipsesc facilitățile pentru evenimente, conferințe, team buildinguri, evenimente corporative. Orice tip de eveniment, indiferent de concept, va găsi un loc potrivit într-un mediu izolat și sigur.Programul de deschidere a piscinei:
° Luni-Duminică :
10:00 - 19:00

       Prețuri :
Luni-vineri :
300 lei pentru un șezlong
1200 lei pentru un bungalow

Sâmbătă și duminică:
400 lei șezlong de plajă
1500 lei bungalow
_________________________________

Copiii cu vârsta de până la 6 ani beneficiază de gratuitate.
Copii între 7 și 14 ani - 100 lei per prosop.


MENU

Adresa: Orhei, Burcuta
Telefon: 079797992
Facebook Complex Codru


galerie