Piscină

  • Ore de lucru:de la 10:00 la 19:00
  • Locuri:140
  • Suprafața:400 m2
     Pentru a te relaxa in deplină masura in zilele toride de vară , este necesar sa găsim un loc care poate sa ne ofere acea oază răcoroasă care să aibă puterea de a ne teleporta pe malul litoralului.
Perfect pentru misiunea dată vine in ajutor ,,Comlexul Turistic Codru" care oferă la dispoziția dumneavoastră un super bazin de 400 m2 care poate cuprinde 140 de persoane.
     Dotat cu zona pentru maturi având adâncimea de 1,6 m și porțiunea pentru copii de 0,6 m .
Șezlongurile și bungalow repartizate comod , astfel fiecare dintre oaspeți sa se poate simți bine și confortabil pentru savurarea odihnei.
Bazinul oferă multiple zone de divertisment atât pentru maturi cat și pentru copii. Spatiu pentru joaca, teren de mini fotbal, volei, tenis de câmp, potrivit pentru a petrece timpul cât mai extraordinar alaturi de cei dragi.
Privilegiile nu se termina aici !!! După o activitate intensivă este necesar sa suplimim energia , dar dacă încă și mai este frumos, gustos și apetisant, e kombo triplu !!!! Barul care are în meniul său cele mai fresh koktailuri,           Zona mangal/grill unde puteți savura cele mai aromate și suculente bunăciuni , plus terase amplasate alaturi special pentru dumneavoastră .
De asemenea în cadrul complexului va așteaptă 40 de numerele mega confortabile și moderne , dotate cu lucrurile de primă necesitate , având un design modern in tonuri plăcute și liniștite.
     Rețeaua de restaurante cu o bucătărie tradițională moldovenească ce te fac sa te simți că acasă având deschidere spre bazin și pădure ,o combinație magica între exotic și autohton.
     Nu scăpăm din calcul nici sălile pentru evenimente, conferințe , teambildinguri , corporative care au cel mai profesional staff începând de la departamentul administrativ și finalizând cu departamentul de deservire. Orice tip de eveniment indiferent de concept își va găsi sala potrivită pentru a putea petrece într-un mediu retras și sigur .

Programul de activitate:
° Marți-Duminica Piscina
      10:00 - 19:00
° Luni : Zi libera.

       Preț :
Marti-Vineri :
  • 200 lei șezlong.
  • 800 lei bongalow.

Sâmbătă-Duminica :
  • 300 lei șezlong
  • 1000 lei bungalow.
Copii până la 7 ani gratuit
Copii de la 7-11 ani - 100 lei pentru prosop.
Grand Open 2022 video

Adresa : Orhei, Burcuta
Telefon : 079797992
Facebook Complex Codru
De ce o abordare atât de individuală ? Simplu !!! Ești special și meriți ce este mai bun !!!

galerie