Codru Event Hall

  • Locuri:250

Salile de banchete a complexului Codru este un spațiu multifuncțional, care dispune de infrastructura necesară pentru desfășurarea ceremoniilor de nuntă, petreceri corporate, concerte, prezentări, expoziții, seminare, briefing-uri, conferințe și alte evenimente.
Complexul este situat in inima Moldovei in rezervația naturala Codru. Este alcătuită din 6 sali cu diferite capacități de la 20 la 250 de persoane. Complexul dispune de o parcare privată amenajata și securizată.
Fiecare sală are infrastructura necesară pentru a asigura confortul maxim pentru oaspeții evenimentului. Există posibilități tehnice de instalare și conectare a echipamentelor, structurilor scenice și decorațiunilor, iar pe teritoriu există și o scenă de teatru profesionist.

Salile sunt dotate cu echipamente de climatizare, videoproiectoare, internet de mare viteză.
Iluminarea profesională cu LED-uri pe întregul perimetru sălii principale "Event Hall" vă permite să ajustați lumina și atmosfera din încăpere la stilul evenimentului dumneavoastră.

Salile de banchete al complexului Codru sunt renumite pentru o varietate mare de preparate. Meniul include bucataria europeana si nationala, cit si bucate de autor.
Unul dintre avantajele complexului nostru este că putem oferi oaspeților noștri următoarea gamă de servicii: un hotel cu o capacitate de cazare până la 100 de persoane, o piscina de 400 mp, o vinoteca care detine colectii de vinuri de la producatorii locali, un Spa centru si tot ce e necesar si pentru o odihna activa: biciclete, teren de fotbal/ volei, trasee in Codri pentru plimbari s.m.a.

Orice eveniment petrecut in complexul CODRU, va vor lasa amintiri placute si emotii de neuitat, fara griji deorganizare pentru ca suntem o echipa de profesionisti cu un nivel inalt de deservire si un personal amabil si bine instruit. Codru complex va garanteaza bucate calitative si dewservire impecabila!

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta oricând prin telefon:
+37379797992    +37368032233     +37360644002

Panoramic tour

video

galerie