NEW YEAR 2024

Deschideți ușile către lumea magică de Anul Nou împreună cu prietenii și familia. V-am pregătit o ofertă unică. La complexul turistic Codru vă așteaptă o combinație fascinantă de momente pline de magia dragonului.

Să întâmpinăm Anul Dragonului  cu un program superb creat special pentru voi.

Ce ne așteaptă în această noapte?

⁃ O masă festivă de Revelion cu spectacole captivante și un prezentator de excepție @gabimarcu

⁃ Muzică live oferită de talentata formație @romanzes, pentru a crea o atmosferă unică

⁃ O tombolă cu premiul principal inedit: o călătorie romantică pentru doi în orașul iubirii - Paris, cu 3 nopți de cazare!

⁃ Întâlnire cu Moș Crăciun , animație și cadouri care îi vor bucura pe copii

⁃ Dansuri pline de energie sub ritmurile DJ-ului @oops

⁃ După o noapte de neuitat - mic dejun cu șampanie și zeama moldovenească pentru a uita de mahmureală.

Și pentru a captura fiecare moment magic al acestei nopți, @photographer_van_wolk un fotograf profesionist va fi la dispoziția voastră 

Pentru voi am pregătit mai multe opțiuni la alegere:

BASIC: (fără cazare): include cina festivă de Revelion la Codru Event Hall cu program artistic și participarea la tombolă.

DELUXE: această opțiune includecina festivă de Revelion la Codru Event Hall cu program artistic, participarea la tombolă, precum și cazare la hotel și mic dejun (*cazarea în camere în acest pachet este valabilă pentru cel puțin doi adulți).

Copiii voștri se vor distra într-o sală separată, unde îi așteaptă Moș Crăciun, cadouri, animatori profesioniști și un meniu-fourchette special pentru copii.

Nu ratați această ocazie de a crea amintiri magice alături de noi. Rezervați astăzi, deoarece locurile dispar mai repede decât zăpada în primăvară! Sunați la numărul: 060 644 002 

DELUXE: această opțiune include cina festivă de Revelion la Codru Event Hall cu program artistic, participarea la tombolă, precum și cazare la hotel și mic dejun (*cazarea în camere în acest pachet este valabilă pentru cel puțin doi adulți).
4400 MDL
8800 MDL
1200 MDL
0 MDL
BASIC (fără cazare): include cina festivă de Revelion la Codru Event Hall cu program artistic și participarea la tombolă.
3600 MDL
3600 MDL
1000 MDL
0 MDL
  • Preț total: 0 MDL

Publicat 06.11.2023

NEW YEAR 2024